Aktuell information

Fotografering
Intresset för porträttfotografering var långt mycket större i år än vad det varit tidigare år. Det är såklart jättekul, men resulterade tyvärr i långa väntetider för en del av er och att inte alla fick möjlighet att fotografera sina barn. Detta var olyckligt och vi vill därför ge er en chans till att få denna möjlighet. Fovea kommer därför tillbaka tisdagen 9 september kl 13.30-18 i vår idrottshall och tider finns att boka via länken här nedan! För att undvika lång väntetid och att det blir för många personer i idrottshallen samtidigt, vilket kan upplevas lite stökigt för de barn som blir fotograferade, erbjuder Fovea endast tidsbokning denna gången. Alltså ingen drop in. Hoppas alla ni som vill få era barn fotograferade får en tid vid detta tillfälle!

Skolinspektion
Skolinspektionen kommer att granska grundskolorna i Sjöbo kommun och som vårdnadshavare får man svara på en enkät. Information gällande detta ligger nu i edWise.

Extra resurs
Vi har fått en extra resurs i form av en  elevassistent till hela klassen. Hon heter Emma Cronqvist och kommer att vara hos oss den här terminen i första hand.