Hela klassen hälsar:

Idag har vi haft en bra dag tycker Viggo.

Vi har kommit på en massa bra belöningar tycker Samuel och Vilgot.

Vi har haft en bra lässtund på morgonen tycker Noel.

Vi har haft roliga lektioner tycker Hugo.

Gustav tycker att vi haft en bra högläsningsstund idag.

Daniella tycker att vi har ett bra tema.

Axel tycker det var kul att sjunga på musiklektionen idag.

Filip tycker att vi har haft en bra dag idag.

Vi har arbetat bra idag tycker hela klassen.

Klassen hälsar att de vill ha roliga belöningar som busfabriken, badland, bio, övernattning, skatepark i Ystad och knytkalas.

På musiklektionen sjöng vi  Vattenkanon som handlar om vattnets kretslopp.

Från hela klassen åk 3

2 Replies to “Hela klassen hälsar:”

1. Hej klassen!

Så kul att ni har haft en bra dag med varierade och roliga lektioner. Vilka bra belöningar ni har kommit på! Kan ni komma på någon belöning där man gör något alla tillsammans? Tänker mig att på bio ska man inte prata, på Busfabriken kanske det är svårt att leka alla tillsammans och om ni ska bada måste ALLA ha minst en förälder med sig.

Hoppas er nästa vecka blir lika bra som denna dagen och att ni klarar fler av era mål.
    Hälsningar Sara (Viggos mamma)

• Hej!
      Det vi kan komma på just nu är idrottshallen. Där kan vi alla träffas och ha roligt. Annars är Busfabriken något vi önskar oss väldigt mycket. Vi är medvetna om att det är ni som bestämmer. Vi bara önskar. Klass 3