Tänk på att vi har idrott på måndagar och att barnen ska ha med sig idrottskläder denna dag. Vi vill påminna om att när man är i skolan deltar man på alla lektioner även inkluderat idrotten.

Vi vill även påminna om vårt öppna hus nu på måndag klockan 15.30-17.30 hos lag Öst. Barnen jobbar för fullt med att få klart sina uppgifter så att ni kan få se dom. Vi håller även på att lägga in filmer på youtube så att vi kan visa er dom men sen även lägga in på bloggen så att även ni som inte har möjlighet att komma på måndag kan få se dom.

Vi fortsätter våra nationella prov och det är bra om man kommer till skolan även om inte känner sig helt kry. Vi lovar att höra av oss om barnen inte orkar vara kvar i skolan. De nationella proven är ett stort projekt därför har vi tidigare gått ut med att vi inte beviljar ledighet under perioden mars-maj.

Vi vill också påminna om belöningskvällen som Viggo och Axels mamma organiserar. Barnen ser fram emot kvällen och det är kul att ni engagerar er. Den belöningen är dom värda. Vi fortsätter att arbeta vidare med klassen när det gäller värdegrundsarbete.

Hälsningar Åsa och Jenny