Idag hade vi besök av Lykkes mamma, alltid lika roligt när ni kommer. Vi arbetar vidare med vårt fjärilstema och imorgon ska vi skapa fjärilens livs cykel samt lite annat som ni ska få se på vårt öppna hus på måndag. Vi har haft ännu ett nationellt prov i matematik idag.

VI arbetar vidare med multiplikationen på matematiklektionerna och imorgon ska eleverna få sin första läxa av Jenny. Det är att gå in på elevspel.se och öva på multiplikationen som står på en lapp som de får hem imorgon. Läxan ska vara gjord till på onsdag. De behöver få lite flyt med tabellerna.

Idag har Vilgot hjälpt till att lägga in lite filmer från våra iPads till Jennys (arbets)  youtubekonto så att vi kan visa dom för er på måndag samt lägga in några på bloggen. Vilken tur att vi har så IT kunniga elever att de kan hjälpa oss.

Vi får fortfarande besök av Helena vissa tisdagar och fredagar. Hon är volontär i klassen och är omtyckt av oss alla.

Hälsningar  Jenny och Åsa