Utedag och föräldramöte

Tiden går fort och sommaren närmar sig med stormsteg. Vi håller på att slutföra de nationella proven i matematik denna veckan. De i svenska är klara förutom några enstaka som ska ta igen det som de har missat. Åsa är sjuk/vabbar samt har ledigt denna veckan så de slutförs nästa vecka.

På fredag är det uteverksamhet fram till lunch som är kopplat till temat tillsammans med årskurs 2. Frukt och dricka är det som behövs! Vi kommer ha tur med vädret så dricka är viktigt att ha med sig. Eleverna får gärna börja ta med sig vattenflaskor igen, vi har det varmt både utomhus och inomhus och vi blir alla törstiga. Det är okej att ta med kolsyrat vatten, en fråga som kom upp igen då Jenny brukar dricka det 🙂

Idrottsläraren Johan meddelar att det från och med nu är utomhusidrott som gäller på måndagar.

Vi påminner om föräldramötet som är nästa onsdag för blivande 4:or. Tänk så stora era barn har blivit, nyss började dom i 3:an och snart går dom i 4:an.

Nedan har vi kopierat in meddelandet från rektorerna angående föräldramötet.

Med vänlig hälsning Jenny och Åsa

Välkomna på föräldramöte

för Emanuelskolans blivande år 4

Onsdag den 18 maj kl. 18.30-19.30

i Emanuelskolans matsal

Ni kommer att få möta oss och pedagoger i arbetslag Nord samt representanter från Kompassen, fritidsverksamheten. Vi kommer att berätta om hur övergången till år 4 kommer att se ut och pedagogerna kommer informera om den kommande verksamheten.

Johan Gustafsson                            Pia Jönsson

Rektor                                                Biträdande rektor