Mycket information

Nu rusar dagarna iväg och snart slutar skolan. Men innan dess händer det lite saker.

På fredag den 27/5 har vi utedag med 1:orna och era barn ska ansvara för lite samarbetsövningar. Det är frukt och vatten/juice som är okej att ta med sig. Mat äter vi som vanligt på skolan. Sen på kvällen är det många som ska ses på badhuset i Ystad. Ska bli kul att få höra om det sen efter helgen.

Den 31/5 är det Emanuelskolansdag hela dagen och det är 9.orna som håller i det. Man får ta med sig liten fika då det serveras hamburgare till lunch där vi befinner oss. Vi vill påminna om dryck då vi hoppas på varmt och fint väder. Jenny och Åsa är hemma den dagen och arbetar med de nationella proven.

Nästa vecka kommer vi ha tekniklektioner där pedagogerna går runt bland klasserna och genomför sina lektioner. Ett väldigt uppskattat koncept som vi har arbetat med en gång tidigare.

Vi vill påminna om att vi erbjuder er möjlighet att komma och titta på de nationella proven tis den 7/6 och ons den 8/6 kl 13.30-15.30. Ring och boka tid med oss om ni vill komma. Det går bra att träffa oss båda om man vill se alla proven. Bara Jenny om det gäller matematik och bara Åsa om det gäller svenskan. Vi får inte lov att skicka hem de nationella proven då det är sekretess på dom. Kunskapsprofilerna kommer att finnas på Edwise från och med fredag den 3/6.

På skolavslutningsdagen den 10/6 börjar skolan 7.45 och slutar klockan 11.45. Vi kommer inte att vara på skolan utan kommer äta korv med bröd och glass på annat ställe. Runt klockan 11 kommer vi att vara tillbaka i klassrummet för att önska varandra en härlig sommar.

Idag fick klassen besök av Sabine som är en av pedagogerna ska vara med eleverna i 4:an. Torsdag den 9/6 kommer Andreas, Terese och Sabine vara med eleverna kl 8-9.30 och innan dess är det tänkt att Andreas och Terese har hunnit komma till klassen och besöka oss.

Onsdag den 8/6 kl 8.00-9.30 har vi chilldag sen fortsätter den på torsdagen den 9/6 kl. 10.00-13.30. Denna dag är eleverna värda för allt arbete de har lagt ner både på studier och värdegrundsarbete. De kommer precis som på chilldagen i julas att få ha godis med sig för max 25 kronor och max en 1/2 liter läsk. Gärna en bok eller tidning med sig vilket dom inte är informerade om än 🙂

Hälsningar Pedagogerna i åk 3

image image